OVER ONS

Na jaren ervaring te hebben opgedaan in de natuursteenbranche, heb ik in 2016 de keuze gemaakt om voor mezelf te gaan beginnen en een mooi bedrijf op te gaan zetten, waarin kwaliteit, vakmanschap en passie de leidraad zouden moeten gaan vormen.     

Onze opdrachtgevers begeven zich doorgaans op een niveau, waarbij veel aandacht is voor exclusieve uitstraling en oog voor detail. Door mijn passie voor perfectie streef ik dagelijks naar vakwerk van hoge kwaliteit, want ik ben niet tevreden met een 6,5 maar streef altijd naar een 10.

De afgelopen zes jaren heb ik een bedrijf met een grote diversiteit aan klanten opgebouwd, hierbij te denken aan architecten, interieurbedrijven, zwembadbouwers, hoveniers, sanitair- en keukenspeciaalzaken. Tevens hebben wij de afgelopen zes jaar vele mooie projecten mogen realiseren van restaurants, hotels, trappen, open haarden tot totaal huisinrichtingen. Zwembadranden uit keramische tegels voor de totale afwerking van zwembad en tuin zit in ons uitgebreide assortiment aan projecten.

Vanaf juli 2021 is de tijd gekomen om de volgende stap te gaan maken, met een nieuwe naam, nieuwe huisstijl en een nieuwe locatie. Onze nieuwe locatie is een droom van ons beiden met veel ruimte en een showroom op afspraak voor onze klanten. VAN HOUTS Waterstraalsnijden wordt HENRI VAN HOUTS: Natuurlijk- Exclusief - Maatwerk.

Samen met mijn vrouw Natascha Drieshen van Houts gaan we aan een nieuwe toekomst werken vol passie voor perfectie met hoge kwaliteit en service voorop. We hebben een mooi team van vakmensen waarbij een goede samenwerking, plezier en passie voor ons vak centraal staat.

Henri en Natascha van Houts.